Ennen
Nyt
Malmgoordissa rohkaistaan "tarttumaan luuriin" tai kirjoittamaan, kyselemään ja kommentoimaan. Tuossa alla muutamia kysymyksiä ja kommentteja.
Ettäkö nykyään Malmgoordin purkkikaljat keitetään ja käytetään valmiiksi Malmgårdissa?
Ja ettäkö ne sitten tosiaan hölskytellään-roudataan jonkinlaisella tankkiautolla Saimaa Brewing Co:n Mikkelin tuotantolaitoksen hapettavalle pastööri-purkituslinjalle varta vasten pilattaviksi!?
Mitä järkeä on kaljarallissa, jonka lopputulos on perinteinen, takuuvarmasti tunkkainen, saimaalainen pahvikalja...?
Koville siis ottaa tämän kirjoittajalla uskoa Malmgård-Mikkeli -kaljaralliin; lieneekö sittenkin vain saimaalaisesti kieroiltu ja muutettu pelkästään purkin ulkopinnan tekstiä...
Ettäkö miksi ottaa koville, uskoa kaljaralliin?
Yllä mainittujen seikkain lisäksi aikaisemman toimitusjohtajan juurruttama saimaalainen kieroilukulttuuri Suomen palkituimpine oluineen & siidereineen, AITOINE Crafty- & YES-YES -siidereineen, Malmgårdin saimaannuttamisineen & rujoine henkilöstöpuhdistuksineen ja mitä heitä nyt olikaan, panee ainakin tämän kirjoittajan luonnostaan epäilemään; Hyvä Tuomas h.c. Tuomas Markkula, mikä lienee ollut oma roolisi noissa, vaikkapa vain tuossa puhdistuksessa, jossa sai mennä, tosta vaan, likaveden lailla vanha perustaja- ja yhtiökumppanisikin Huvilan ajoilta...
Panimomestari Tuomas Markkula vastasi 18.6. päivätyllä viestillä sähköpostitse suoraan tämän kirjoittajalle seuraavasti:
VastaaPoista" Moro Ile, Kyllä myö tehdään ihan niinkuin etiketissä sanotaan. Eli tuotteet valmistetaan Malmgårdissa ja kuljetetaan Mikkeliin pakattaviksi.
Tervetuloa katsomaan jos et muuten usko.
Tuomas "
Vaikka toki uskotaan, olisihan tuo näkemisen arvoista; näkemisiin siis mahdollisesti Malmgoordissa.