lauantai 11. tammikuuta 2020

Journalismia vai jee-jee -hölynpölyä!?

Pyöriäkseen kunnolla Valtakunnan kaljaskene tarvitsee tietenkin jatkuvaa voitelua, hypetystä. Tästä huolehtii systeemin sisällä häärivä sisäsiitoinen humbuugimaakareiden yhteisö äänitorvenaan kirjava ruoka- ja kaljasenttareiden & -blogisterien kööri.

On aivan turha yrittää etsiä ymmärrystä tahi näkemystä, mitään substanssia näiden puppugeneraatoreiden suolloksista. Ne ovat epä-älyllistä, kritiikitöntä sanahelinää, tythjänpäiväistä ja tyhjäpäistä pintaliitoa, tuoteasettelua ja pelkkää mainosta, josta julkaisijat ja muut kaupalliset tahot maksavat senttareille, jotka ovat julistautuneet ja omassa köörissään ristiin huutoäänestetty "asiantuntijoiksi" ja "journalisteiksi"... 

Noiden asiantuntija-journalistien suoltaman niljakkaan hölynpölyn olemus on: liikeyrityksistä, kaljakapakoista ja fiinimmistä ravintoloista, kaljoista sekä skenessä pörräävistä puliveivarikollegoista kirjoitetaan puuta-heinää tekopirteässä jee-jee -sävellajissa, kliffaa kekkeripörräystä & kestitystä ja kirjoituspalkkioita vastaan. 

Pikkusievistelevä, tylsän kliseinen "oikeakielisyys" ei auta, jos väkertäjällään ei kerta kaikkiaan ole mitään asiaa... Puuttuvat logos, pathos & ethos; on vain mainos. 

Ei ollut ollenkaan yllättävää, että tällä kertaa humbuugihärdellin ytimessä vaikuttava sisäsiittoinen Hyväin Tuomaiden keskinäiskehun & -olalletaputtelun pönö- & hönöklubi palkitsi skenen pelle-eliitissä ylitse kaiken himoitulla jäsenkirjallaan vaihteeksi kaljakapakoinnin sijaan -"journalismin", jommoista löytyy seuraavan linkin takaa: https://aromilehti.fi/artikkelit/oluttasting-x-3/


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti