lauantai 5. lokakuuta 2019

Ulkohuone maanantaina 14. elokuuta 2017 aidosta siideristä

Miltä aito siideri maistuu?!




Kuva: Arde "Ari" Juntunen.

Saimaan Juomatehdas on virittänyt Crafty-siiderimainoksessaan mielenkiintoisen keskustelun "aidosta" siideristä kysymällä suoraan: "TIEDÄTKÖ MILTÄ AITO SIIDERI MAISTUU?"[!!!]

Vastausta kannattaa etsiä esimerkiksi Euroopan mantereen puolella Ranskan Bretagnesta Normandian kautta Espanjan Asturiaan ulottuvalla rannikkovyöhykkeellä, jos haluaa tehdä sen autenttisessa maisteluympäristössä... Inkookin (Ingå) käy.
 


Kuva: Arde "Ari" Juntunen 

Tai vaikka Rööperin Sidreríassa, jossa aurinkoisena iltapäivänä oli hanassakin [!] tarjolla kahta asturialaista, aitoa, siideriä. Molemmat olivat kuivia, pii...iiitkälle käyneitä.


Avalon vähemmän happoisa,


kuin Trabanco. Ensiluokkaisia demonstraatioita molemmat.

Seurapiiriblogisti Ardekin on tätä aktuellia probleemia omassa tiedotusvälineessään pohdiskellut.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti