tag:blogger.com,1999:blog-3371156022705551087.post8572914020712309447..comments2023-12-20T11:47:26.153+02:00Comments on Kusetusta!: Päämajakaupungin pahvimankeli ei yllättänyt tälläkään kertaa; Malmgård American Red Lager & Malmgård Spelt IPA:Ilkka Sysilähttp://www.blogger.com/profile/03296562615048798974noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-3371156022705551087.post-87795432986982242282018-10-17T20:57:59.889+03:002018-10-17T20:57:59.889+03:00Tästä lähtee, ei missään järjestyksessä:
8-bit bre...Tästä lähtee, ei missään järjestyksessä:<br />8-bit brewing<br />Rousal brygghus<br />Vakka-Suomen Panimo (Prykmestar)<br />Hopping brewsters<br />Maku brewing<br />Saimaa (mm. brewers special)<br />Someron panimo<br />Pyynikki (ainakin vaaleiden oluiden osalta)<br />Rekola/Fiskars<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12882911500697128049noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3371156022705551087.post-25104933215506255042018-10-03T13:38:52.951+03:002018-10-03T13:38:52.951+03:00... Milloin Matti julkaiset oman no deal -listasi!...... Milloin Matti julkaiset oman no deal -listasi!?Ilkka Sysilähttps://www.blogger.com/profile/03296562615048798974noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3371156022705551087.post-41716683574947648612018-10-03T11:47:12.496+03:002018-10-03T11:47:12.496+03:00Joo, iso probleemihan tämä on.
http://ulkohuone.b...Joo, iso probleemihan tämä on.<br /><br />http://ulkohuone.blogspot.com/2017/06/ne-kehnommat-kesakaljat.html<br /><br />http://ulkohuone.blogspot.com/2017/06/mista-ne-on-ne-kelpo-kesabisset-tehty.html<br /><br />http://ulkohuone.blogspot.com/2017/06/mika-on-paskantamoiden-asema.htmlIlkka Sysilähttps://www.blogger.com/profile/03296562615048798974noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3371156022705551087.post-23807316855784817132018-10-03T11:10:43.167+03:002018-10-03T11:10:43.167+03:00Suomen craft beer -kentällä on lähivuosina ollut h...Suomen craft beer -kentällä on lähivuosina ollut havaittavissa, että markkinoille pääsee myös silloinkin kun tuotteiden laatu ei ole kunnossa. Joidenkin panimoiden kohdalla tämä ilmenee tuotteiden kehnoutena läpi linjan ja joillakin se koskee vain osaa tuotteista. On myös olemassa niitä tapauksia, joilla laatu alkaa heitellä rajusti muutaman ansiokkaan vuoden jälkeen. Harmillisen usealla panimolla on olemassa "talon maku", jonka aromimaailmaan kuuluu mm. tunkkaisuutta, pahvia, viemäriä, sekä bretta-hiivalle ominaisia aromeja. Jotkut panimot myös yhdistelevät näitä eri virhemakuja tuotteissaan.<br /><br />Ongelmana tässä laajamittaisessa kuratuotteiden työntämisessä markkinoille on, että se vaikuttaa kuluttajien laatuvaikutelmaan koko pienpanimoalan laajuisesti. Kuluttajan maisteltua riittävän monta pahvin, viemärin ja brettan makuista pienpanimotuotetta alkaa kynnys nousta uusien kokeilujen osalta. Tämä vähentää kuluttajien kiinnostusta kokeilla itselle uusia oluttyylejä sekä itselle tuntemattomien pienpanimoiden tuotteita, mikä johtaa koko craft beer -alan liikevaihdon vähenemiseen ja painottumiseen harrastajien suuntaan.<br /><br /><a href="https://i.imgur.com/Kkeu2H5.png" rel="nofollow">Suomessa craft beer -kupla on vielä kasvuvaiheessa</a>, kuinka pitkään sen on vielä mahdollista kasvaa? Suuret panimot omalla toiminnallaan nähtävästi pyrkivät vauhdittamaan kuplan puhkeamista ja puhkeamisen aiheuttavia tuhoja, esimerkkinä tälle Karhun TV-mainos. Kuplan puhjetessa toivottava lopputulos olisi, että vain epäkelpoihin tuotteisiin keskittyneet pienpanimot kärsisivät vahinkoja, mutta näin ei välttämättä tule käymään. Pahimpana pelkona kuplan puhkeamisessa on, että vain suurimmat, tunnetuimmat ja taloudellisesti vakaimmat pienpanimot jatkavat muiden kaatuessa.<br /><br /><a href="https://static.vinepair.com/wp-content/uploads/2015/11/historical-breweries-chart.png" rel="nofollow">Craft beer -kuplan puhkeaminen on jo nähty 90-luvulla Yhdysvalloissa</a>, nähtäväksi jää toistaako historia itseään. <a href="https://beerandwhiskeybros.com/2013/04/11/did-the-craft-beer-bubble-burst-in-1997/" rel="nofollow">https://beerandwhiskeybros.com/2013/04/11/did-the-craft-beer-bubble-burst-in-1997/</a><br /><br />Mikä olisi paras tapa rajata kuplan puhkeamisen aiheuttamia aiheuttamia vahinkoja kelvollisten pienpanimoiden osalta tai jopa estää kuplan puhkeaminen? Pyrkiä levittämään mahdollisimman laajalti tietoa epäkelvoista panimoista, jotta kuluttajat eivät niiden takia leimaisi koko alaa? Olisiko tarkoituksenmukaista kerätä ja ylläpitää julkista listaa laadultaan kyseenalaisista panimoista, jotta kuluttajat osaisivat itse välttää niitä jo ennen ostopäätöstä?<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12882911500697128049noreply@blogger.com